Krokodille Magerøya HD

Dette kartet er basert på 50m grid data fra Kartverket. Kartet dekker et område på ca. 6500 kvadratkilometer rundt Magerøya, fra Rolvsøy i vest til Kjøllefjord i øst, kobbefjorden i sør og ca. 10 nautiske mil nordover for Nordkapp. Det har fargelagte dybdekoter med 10m intervall samt detaljerte kystkonturer og øyer. Det er også inkludert et "shaded relief" kart av sjøbunnen og flyfoto av landområdene. Shaded relief og flyfoto aktiveres ved å slå på funksjonen "shaded relief" på plotteren. Det er to måter å se shaded relief på. Du kan slå av dybdekoter og landområder i "categories" på plotteren, eller du kan zoome langt nok ut til at standard dybdekoter slår seg av og du ser shaded relief som ligger under. Kartet krever minimum SD-kort på 16GB.

Kartet Krokodille Magerøya HD koster 50 kr.

Eksempler fra Krokodille Magerøya HD

Her kan du bla gjennom for å se ulike eksempler fra områder i kartet.

Krokodille Magerøya HD

Dette kartet koster 50kr å laste ned. Prisen inkluderer eventuelle fremtidige oppdateringer av kartet. Linken er åpen, så betalingen er basert på tillit.

Merk betalingen med "Krokodille Magerøya HD".

Kartet bør lastes ned på PC/Mac, ikke mobiltelefon.

Pris: 50 NOK

Vipps: 95241151

PayPal: paypal.me/atlehoidalen

Kjøp Krokodille Magerøya HD
Jeg aksepterer å betale 50kr via Vipps: 95241151 eller PayPal: paypal.me/atlehoidalen for å laste ned kartet. Betalingen merkes "Krokodille Magerøya HD". Kartet er kun til privat bruk og skal ikke kopieres og videreformidles til andre uten tillatelse.

Navn og epostadresse vil kun brukes for å holde oversikt over betalende nedlastinger og vil ikke på noen måte bli videreformidlet eller brukt til andre formål.

NB! Kartene som ligger tilgjengelig på denne siden er kun for privat bruk på eget ansvar. De skal ikke videreselges eller på annen måte distribueres utenfor denne siden.

Tilbake til hovedsiden for kartportalen

Siden administreres av Team Krokodille

Kontakt: atle@teamkrokodille.no

Drammen, Norge

Personvernerklæring