Krokodille Skagerrak HD

Dette kartet er det mest detaljerte dybdekartet jeg har laget. Kartet dekker hele Oslofjorden og Skagerrak ned til Kristiansand, et område på ca. 10.000 kvadratkilometer. Det har fargelagte dybdekoter med detaljerte kystkonturer og øyer og 2 meters koter mellom 0 og 10 meter. Det er også inkludert et "shaded relief" kart av sjøbunnen samt flyfoto av landområdene. Shaded relief og flyfoto aktiveres ved å slå på funksjonen "shaded relief" på plotteren. Det er to måter å se shaded relief på. Du kan slå av dybdekoter og landområder i "categories" på plotteren, eller du kan zoome langt nok ut til at standard dybdekoter slår seg av og du ser shaded relief som ligger under.

Kartet Krokodille Skagerrak HD er et resultat av et stort antall dugnadstimer og resultatet er så bra at jeg har valgt å sette en pris på 200kr for å laste ned dette. Det gamle dybdekartet for Skagerrak vil fortsatt ligge åpent og være gratis. 

Lurer du på om det er verdt å betale 200kr for HD-versjonen av dybdekartet for Skagerrak? Bruk slideren til å sammenligne det gamle dybdekartet med HD-versjonen. PS: Det originale dybdekartet ligger fortsatt ute og dette er gratis å laste ned.

Det er lagt ned et betydelig antall dugnadstimer i dette kartet og jeg har derfor satt en pris på 200kr for å laste det ned. Prisen inkluderer eventuelle fremtidige oppdateringer av kartet. Linken er åpen, så betalingen er basert på tillit.

Merk betalingen med "Krokodille Skagerrak HD".

Kartet bør lastes ned på PC/Mac, ikke mobiltelefon.

Pris: 200 NOK

Vipps: 95241151

PayPal: paypal.me/atlehoidalen

Kjøp Krokodille Skagerrak HD
Jeg aksepterer å betale 200kr via Vipps: 95241151 eller PayPal: paypal.me/atlehoidalen for å laste ned kartet. Betalingen merkes "Krokodille Skagerrak HD". Kartet er kun til privat bruk og skal ikke kopieres og videreformidles til andre uten tillatelse.

Navn og epostadresse vil kun brukes for å holde oversikt over betalende nedlastinger og vil ikke på noen måte bli videreformidlet eller brukt til andre formål.

Eksempler fra Krokodille Skagerrak HD

1/15

Her kan du bla gjennom for å se ulike eksempler fra områder i kartet.

NB! Kartene som ligger tilgjengelig på denne siden er kun for privat bruk på eget ansvar. De skal ikke videreselges eller på annen måte distribueres utenfor denne siden.

Tilbake til hovedsiden for kartportalen

Siden administreres av Team Krokodille

Kontakt: atle@teamkrokodille.no

Drammen, Norge

Personvernerklæring