top of page

Hva nå Team Krokodille?

Helt siden Team Krokodille så sitt første lys under en gjeddefiskekonkurranse i Aremark for snart 10 år siden har denne plattformen sakte men sikkert vokst og utviklet seg til det den er i dag. Fokuset har hele veien vært å spre fiskeglede og dele den kunnskap som jeg sakte men sikkert har opparbeidet meg etter hvert som årene har gått. Samtidig har jeg møtt og blitt kjent med masse flotte mennesker, knyttet bånd og forbindelser. Det har vært en flott reise, jeg har lært masse, utviklet meg og nådd målene jeg har satt meg. Nå er jeg kommet til et veiskille, og i høst starter en ny spennende reise for Team Krokodille!

Blid gutt klargjør ny båt for jomfruturen ut i Skagerrak tidligere i år.

Team Krokodille har vokst og utviklet seg kontinuerlig, det som startet med et litt tøysete navn med henspeiling til jakten på storgjedda har gått fra en morsom greie jeg drev med sammen med kompiser og familien til å bli en dedikert tidkrevende hobby med sponsoravtaler og forpliktelser på godt og vondt. Etter å holdt på noen år på egen plattform hoppet jeg over til Team Colibri en periode, før jeg gikk tilbake til Team Krokodille og fikk da også med meg fiskekompis Dag Røberg.

Jeg fikk tidlig en samarbeidsavtale med Navico/Simrad og jeg har også vært ambassadør for MotorGuide Norge i flere år. De siste årene har jeg også vært medlem i Team Daiwa Scandinavia. Sammen har jeg og Dag de siste to årene kjørt felles opplegg på egen blogg hvor vi begge har vært ambassadører for blant annet Navico (Simrad og Lowrance) og Daiwa. Før årets sesong satte vi oss en rekke hårete mål, særlig gikk dette på satsing inn mot YouTube da vi begge har en sterk interesse for foto og film. Vi har fått til masse sammen og har begge nytt godt av hverandres kompetanse og interesse.

To gode kompiser på tur i Romsdalen.

Så er det slik at ingenting kan vokse inn i himmelen. Både jeg og Dag har familie, barn og krevende jobber, og selv om vi bor på det sentrale østlandet begge to, så bor vi akkurat så langt fra hverandre at det krever litt planlegging før hver gang vi skal gjøre noe sammen. Det at vi har kunnet samarbeide og hjelpe hverandre, og i tillegg hatt felles samarbeidspartnere i Navico og Daiwa, har likevel vært en styrke for oss. Samtidig er det krevende å samarbeide på denne måten og det fungerer bare så lenge man holder felles kurs og setter felles mål.

Derfor har vi nå i høst kommet frem til at vi igjen skiller lag og går hver vår vei. Dette skyldes flere faktorer, men de mest synlige vil være endringer i samarbeidsavtaler som ville gjort det veldig vanskelig for oss å fortsette sammen på felles plattform. Dette skal jeg skrive litt om straks, men vil først benytte anledningen til å takke Dag for samarbeidet vi har hatt sammen. Vi kommer garantert til å fortsette å ha kontakt som før, og vi har garantert ikke gjort vårt siste fellesprosjekt.

Jeg og Dag på tur i Skagerrak, bare en av mange YouTubefilmer vi har samarbeidet om.


Det å være ambassadør er en rolle som mange nok ønsker seg, det gir synlighet og ikke minst gir det mulighet rabatter og spons av utstyr samt testing av nye og spennende produkter. Men med på lasset følger også en rekke forpliktelser. Man binder seg til konkrete merkevarer og det forventes innhold og tilgjengelighet tilbake. Fisketuren er ikke ferdig nå man er tilbake på land, da følger produksjon av innhold, blogg, SoMe, videoredigering m.m. I tillegg kommer det mye henvendelser fra følgere der ute som skal svares ut. Alt dette er veldig givende, men ekstremt tidkrevende.

Jeg har over tid brent lyset i begge ender og påtatt meg litt for mange forpliktelser. I tillegg er jeg med på å arrangere Norges største online fiskekonkurranse, Havfisker'n, sammen med Endre Hopland. Bare denne konkurransen alene krever mye.

På "oppdrag " i Romsdalen, testing av slow pitch stenger for Daiwa Scandinavia.

På bakgrunn av alt dette har jeg derfor sagt opp mine avtaler med Simrad, MotorGuide og Daiwa Scandinavia nå i høst. Dette betyr at jeg heller ikke kommer til å fortsette å være ambassadør for C-Map. Jeg er utrolig takknemlig for å ha fått lov til å representere disse merkene, og vil spesielt takke Jani Kaski i Navico Group, Stener Ruud i Mjøsservice og Juhani Hutri i Daiwa Scandinavia for å ha satset på meg!


Hva skjer så videre med Team Krokodille? Jeg kan love at reisen fortsetter, jeg skal fortsette å gi gass og jeg skal fortsette å satse på blogg og YouTube. Men fremover skal fokuset snevres litt mer inn, og tiden jeg bruker på hobbyen skal konsentreres mer inn mot konkrete prosjekter. Jeg skal ut og fiske sammen med ulike fiskekompiser (det har blitt en del av dem etter hvert), jeg skal lage mer rent sportsfiskeinnhold og jeg skal fokusere mer på nyheter og tips&triks inn mot marin elektronikk. Det kommer til å skje spennende endringer fremover, men dette får jeg komme tilbake til litt senere. Håper alle nåværende følgere blir med på veien videre, jeg skal iallefall gi gass og sørge for masse spennende og lærerikt innhold også i 2024!


Hilsen Atle

491 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page