top of page

Nyheter fra Daiwa 2022 - Morethan til sjøørreten

Oppdatert: 17. feb. 2022

Ny sesong betyr nytt utstyr, og vi har lenge gledet oss til å dykke ned i nyhetene fra Daiwa. Vi har sett nærmere på årets nykommere og har latt oss begeistre! I denne føljetongen går vi gjennom nyhetene én for én, og vi starter med Daiwa Morethan, en spennende stangserie for den virkelig kresne sjøørretfiskeren!

Daiwa Morethan - Premium til sjøørreten

Dette er en skikkelig premiumserie med stenger designet spesielt for skandinaviske sjøørretfiskere. Her er det ikke spart på noe, Morethan har en avansert oppbygning for å gi en tynn, lett og passe rask klinge, med aksjon som er spesialtilpasset for sjøørretfiske. Stangringene er lånt fra Prorex AGS, og skal gi lengre kast og bedre følelse med det som skjer i andre enden av lina. Vi ser ikke bort ifra at dette også vil være en killer til havabborfisket. Det kommer også en egen versjon for multiplikatorsnelle.

Vi liker at stengene er forholdsvis lange, fra 9,3 til 10,2 fot. Dette gjør seg spesielt gjeldende ved fiske fra land der kastelengde betyr mer enn det gjør fra båt. Kastevektene er oppgitt til 5-25 og 7-35gram, og med «Regular« og «Fast» aksjon er stengene godt tilpasset wobblere og sluker.

Fluefiskeren har et bredt utvalg å velge i til sjøørreten. Med Morethan bør også spinnfiskeren få dekket behovet for en virkelig lekker spesialstang!

151 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page