top of page

Prosjekt 2022 - Velkommen Dag Røberg!


Det er en tid for alt og 2022 blir året hvor denne plattformen skal utvikle seg til å bli litt mer enn bare en hobby. Jeg har brukt fryktelig mye tid på fiske og blogging de siste årene, noe som har gitt meg masse glede og motivasjon, men det har også vært krevende å stå alene i de prosjektene jeg har gjennomført. Det er derfor med stor glede jeg nå kan meddele at min gode kompis Dag Røberg blir en del av Team Krokodille i 2022, og vi er allerede i gang med å planlegge mange morsomme stunts for året som kommer!

Dag Røberg - Alltid like blid, her under filming av Hook Reveal i Oslofjorden senhøstes 2020.

Dag og jeg har kjent hverandre siden vi deltok på Pikewallis og Villmarksbutikken sin "Gjeddeskole" sammen tilbake i 2015. De siste årene har vi hatt mye kontakt, vi har rett og slett etter hvert blitt veldig gode kompiser, i tillegg til at vi deler samme interesser. Det som virkelig har klikket mellom oss er interessen for foto, blogg og ikke minst film. Vi har hatt mange spennende prosjekter sammen de siste årene!

Filming av Active Target på Stora Lee sommeren 2021.

Disse felles prosjektene må ta mye av skylden for at vi nå finner sammen i Team Krokodille. At det blir mer foto og film i 2022 er det liten tvil om. Målet vårt er å utvikle oss videre og være en attraktiv plattform for alle som er interessert i sportsfiske, båt og marin elektronikk i Norge og samtidig på sikt ta steget videre og profesjonalisere deler av virksomheten vår. Jeg kan røpe såpass at både jeg og Dag har opprettet hvert vårt enkeltmannsforetak og hvor veien går videre derfra vil fremtiden vise.

Dag og jeg under Navico sin samling for Lowrance og Simrad ambassadører i Åmål sist høst.

Dag er primært en predatorfisker, favorittsysselen er nok spinnfiske etter gjedde, abbor og ørret, men det blir også blir noen turer etter sjøørret og havabbor i løpet av året. Jeg har forøvrig en plan om å få Dag med på litt havfiske også, det får vi komme tilbake til senere. I tillegg til å være en meget erfaren sportsfisker er Dag også svært interessert i marin elektronikk og stiller gjerne opp med tips og råd til de som måtte trenge det i lys av sin rolle som ambassadør for Lowrance.

Dag med release av ei pen gjedde han landet under ambassadørsamlingen i Åmål sist høst.

Dag fyller forøvrig 40 år i april, jobber som leder for lokførere i Vy og bor sammen med Agnete, barna Håkon og Silje og hunden Fido på Råholt i Eidsvoll kommune.


Jeg ønsker Dag velkommen inn i Team Krokodille og ser frem til masse moro i året som kommer!


Hilsen Atle

176 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page