top of page
Om Team Krokodille

Denne bloggen handler primært om sportsfiske, båt og marin elektronikk og drives av Atle Høidalen med Dag Røberg som bidragsyter. Her vil du finne alt fra rene turrapporter til tips&triks, nyheter, produktgjennomganger, "gjør det selv" artikler og mye, mye mer!

Det viktigste formålet vårt er å spre interesse for sportsfiske og marin elektronikk og dele av den kunnskap og erfaring vi tilegner oss gjennom det vi driver med. Vi er også aktive på sosiale media og har egen Youtubekanal som du bør sjekke ut!

Ørret Mjøsa2.jpg

Atle Høidalen

Allroundfisker, kartentusiast og redaktør for Team Krokodille

Opprinnelig telemarking men bosatt på Konnerud i Drammen sammen med kona Heidi og barna Jonas, Jesper og Julia. Når han ikke bruker tid på hobbyen sin jobber han som senior rådgiver BIM i Sweco Norge AS.

Mye av fisket er konsentrert rundt saltvann, men det blir også tid til predatorfiske i ferskvann, både gjedde, abbor og ørret.

Atle er medlem av Team Daiwa Scandinavia og ambassadør for Simrad.

Dag Røberg

Predatorfisker, utstyrsgeek og medlem av Team Krokodille

Dag jobber som leder for lokførere i Vy og bor sammen med Agnete, barna Håkon og Silje og hunden Fido på Råholt i Eidsvoll kommune.

Primært en predatorfisker, favorittsysselen er nok spinnfiske etter gjedde, abbor og ørret, men det blir også blir noen turer etter sjøørret og havabbor i løpet av året.

Dag er medlem av Team Daiwa Scandinavia og ambassadør for Lowrance.

G0026758-2.JPG
bottom of page