top of page

NYHET! - ActiveTarget Live Sonar

I dag lanserte Lowrance den nye generasjonen "live-ekkolodd" med mulighet til å se fremover, nedover og en egen "scout" visning som lar deg scanne hele området foran båten for å lete etter fisk. I motsetning til Livesight-giveren som ble lansert i fjor har ActiveTarget en mye smalere kone og opererer med høyere oppløsning slik at det du ser på skjermen gir en helt utrolig detaljrik gjengivelse av det som befinner seg under eller foran båten. Livesight og ActiveTarget giverne har forskjellige bruksområder så ActiveTarget er ikke en arvtager til Livesight men et helt nytt og supplerende produkt fra Lowrance. ActiveTarget giveren kommer med en egen boks som tar seg av prosesseringen av signalene og avlaster dermed prosessoren til ekkoloddet.

Eksempel på skjermvisning med den nye ActiveTarget giveren.

Simrad NSS kommer til å ha støtte for ActiveTarget direkte, men om dette allerede er inkludert i nåværende software eller kommer i en fremtidig oppdatering vites ikke, ei heller om det blir kun Evo3S som får støtten eller også Evo2/Evo3.

Uansett, dette ser ut som et produkt som kommer til å få mye oppmerksomhet i løpet av året som kommer!


PS: Lowrance lanserte også en ny generasjon av Lowrance Elite i dag, Elite FS, hvor FS står for "Fishing System". Elite FS har støtte for ActiveTarget giveren og i tillegg ny skjerm med multitouch og full nettverkstøtte, både NMEA2K og ethernet! Det betyr at du kan styre både autopilot og kjøre radar på Lowrance Elite FS.


Hilsen Atle

119 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page