top of page

Prosjekt 2022 - Dag går inn i Team Daiwa Scandinavia

I starten av januar annonserte vi Dag sin inntreden i Team Krokodille og antydet samtidig at vi hadde flere spennende planer for 2022. Nå kan vi lette litt mer på sløret og bekrefte at Dag er blitt en del av Team Daiwa Scandinavia! Dette betyr at vi nå er to medlemmer av Team Daiwa på denne plattformen, noe som åpner for nye muligheter for oss både som team og som bloggplattform. Team Daiwa Scandinavia består av flere særdeles dyktige fiskere fra hele Skandinavia og vi er svært lykkelige og ydmyke overfor det faktum at vi to får lov å være med i dette selskapet!

Dag Røberg - blid kar og nå medlem av Team Daiwa Scandinavia

Som Dag beskriver det selv; "det er utrolig at to karer som pusher 40+ får lov å være med på så utrolig mye gøy! Avtalen med Daiwa Scandinavia gir oss muligheten til å være med å teste ut fiskeutstyr fra en av verdens ledende leverandører av fiskeutstyr, men det er selvsagt en avtale som forplikter. Vi har planlagt masse spennende aktiviteter denne sesongen og er utrolig privilegerte som har fått mulighet til å drive hobbyen vår på dette nivået. Vi er utrolig takknemlige for å få denne muligheten!"

Det er utrolig at to karer som pusher 40+ får lov å være med på så utrolig mye gøy!

Selv om Dag debuterer i Daiwa som havfisker er det selvsagt predatorfiske i ferskvann og kystnært fiske etter sjøørret og havabbor som står hjertet hans nærmest. Det er derfor naturlig at Dag sitt hovedfokus kommer til å ligge på predatorfiske, mens Atle fortsatt vil ha hovedtyngden av aktiviteter orientert rundt ramsalt vann. Det er likevel ganske sikkert at vi kommer til å ha flere felles turer i år, og planen er å lage spennende, informativt og inspirerende innhold for sosiale medier, blogg og Youtube med det formål å spre det glade budskap om sportsfiske og marin elektronikk til både gamle og nye sportsfiskeinteresserte der ute!


Vi gleder oss til fortsettelsen og håper dere vil være med oss på reisen!


Hilsen Dag og Atle

103 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page