top of page

Velkommen tilbake til Team Krokodille!


Hvis du leser dette så betyr det at du har forvillet deg inn på domenet www.teamkrokodille.no og den oppgraderte bloggen som tidligere var å finne på Blogspot. Noen vil kanskje lure på hvorfor i all verden jeg har børstet støvet av den bloggen når det bare er et drøyt år siden jeg takket ja til å bli med å være en del av Team Colibri? Vel, svaret på det er nok like komplisert som det kan være enkelt.


Det har virkelig vært utrolig morsomt å være en del av en sånn gjeng det siste året, filmproduksjoner, blogginnlegg, Colibri Predator Cup og alle nye bekjentskapene dette også har medført. Så ble jeg da også ambassadør for Simrad i desember i fjor og fikk lov å bli med i Team Daiwa Scandinavia i vinter. Etter hvert utover sesongen skjønte jeg at det rett og slett ble for mye og jeg måtte gjøre noen justeringer for ikke å brenne meg ut på noe som egentlig bare skal være gøy.

Så etter mye vurdering frem og tilbake falt valget til slutt på å trekke meg ut fra Team Colibri. Nå vil jeg bruke tiden jeg har til rådighet til denne hobbyen på egne ting og samarbeidet med Simrad og Daiwa fremover. Jeg vil takke Erik, Dag, Lars, Dag Christer og Fredrik for et fantastisk begivenhetsrikt år! Det har vært litt av en tur!


Er det noe jeg brenner for så er det å promotere sportsfiske og skal vi få til mer engasjement rundt dette må vi som er mest aktive på blogg og sosiale medier samarbeide enda mer for å lage godt innhold tror jeg. Jeg kommer til å fortsette å samarbeide tett med gutta i Team Colibri og jeg vil også være med og fullføre Colibri Predator Cup nå i høst.

Når det gjelder denne bloggen, her vil jeg ta opp tråden fra når jeg forlot den sist. En god miks av uhøytidelig innhold, kartnerding, tips&triks rundt marin elektronikk, båt og fiskeeutstyr og selvsagt litt rapportering fra selve fisket også! Filminteressen Dag vekket i meg i har ikke forsvunnet og jeg har en mistanke om at vårt siste filmprosjekt enda ikke er unnagjort.

Nå gleder jeg meg til å fylle denne bloggen med innhold fremover og håper flest mulig av dere der ute har lyst til å følge meg videre på reisen min! :)


PS: Nettsiden er fortsatt under utarbeidelse og jeg holder for øyeblikket på med å migrere innhold fra gamlebloggen over hit. Dette er et arbeid som vil ta en del tid og i denne prosessen vil det helt sikkert også gjøres litt endringer på sideutformingen innimellom.


Hilsen Atle

92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page